Cu ce s-au mai confruntat politistii in ultimele 24 de ore ?

Accident în Slatina Timiş

În seara zilei de 20 noiembrie a.c., poliţiştii au intervenit la un accident produs pe raza localităţii Slatina Timiş, în urma căruia o persoană a fost rănită.
Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că în timp ce M.Z., în vârstă de 52 de ani, conducea un autoturism, din direcţia Slatina Timiş spre Bucoşniţa, l-a acroşat cu oglinda pe A.I., în vârstă de 64 de ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului care a fost transportat la Spitalul Municipal Caransebeş unde i-au fost acordate îngrijiri medicale fără a rămâne internat.
Atât şoferul, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul alcooltest, în cazul pietonului rezultatul fiind pozitiv.
Cercetările continuă pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.
·
Accident sesizat prin 112

În după-amiaza zilei de 20 noiembrie a.c., în jurul orelor 18.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Goruia a avut loc un accident.
Din cercetările efectuate de echipa sosită la faţa locului, s-a constatat că în timp ce B.I., în vârstă de 69 de ani, conducea un autoturism din direcţia Grădinari spre Reşiţa, a acroşat un bărbat în vârstă de 42 de ani care intenţiona să traverseze strada prin loc nepermis cu oile fără a avea nicio sursă de lumină pentru a semnaliza traversarea.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţe pentru îngrijiri medicale unde a rămas internat.
Atât şoferul, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul alcooltest, în cazul pietonului rezultatul fiind pozitiv.
Cercetările continuă pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.
·
Pieton acroşat în centrul oraşului Oţelu Roşu

Poliţiştii au intervenit la un accident produs pe strada Revoluţiei din Oţelu Roşu în după-amiaza zilei de 20 noiembrie a.c., în care un pieton a fost rănit.
Poliţiştii au constatat că în timp ce I.I., în vârstă de 54 de ani, conducea un autoturism din direcţia Haţeg spre Caransebeş, a acroşat un bărbat în vârstă de 31 de ani, care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii.
În urma accidentului pietonul a fost rănit uşor fiindu-i acordate îngrijiri medicale la spitalul din Oţelu Roşu unde a rămas internat.
La testarea şoferului cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
·
Furt şi complicitate la furt

În dimineaţa zilei de 20 noiembrie a.c., în cadrul unei acţiuni, poliţiştii au controlat un autoturism înmatriculat în străinătate parcat în faţa unui magazin situat pe raza localităţii Sadova Veche.
La volanul autoturismului a fost identificat C.T., în vârstă de 27 de ani, pe locul din dreapta se afla I.G., în vârstă de 23 de ani, iar pe bancheta din spate a fost găsit un răcitor şi un capac de cazan pentru fabricat ţuică. Pasagerul a recunoscut că a sustras bunurile dintr-un imobil de pe raza localităţii Luncaviţa şi a fost ajutat de conducătorul auto pentru a-l încărca şi transporta la un centru de colectare a fierului vechi.
Bunurile au fost predate părţii vătămate, iar în cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments