Cum a reușit Dorel sa blocheze DN58A la pasajul CFR de la Ezeriș VIDEO

Cum a reușit Dorel sa blocheze DN58A la pasajul de la Ezeriș. Povestea s-a petrecut vineri după-masa pe DN58A la pasajul de la Ezeriș. Un autotren (tir) format din cap tractor și remorcă ce rula dinspre Soceni spre Ezeriș a ajuns la pasajul CFR. Șoferul a fost inspirat și a verificat înălțimea ansamblului de vehicule înainte de a se angaja în subtraversare. Realizând că acest lucru nu este posibil, șoferul a avut proasta inspirație de a încerca să întoarcă mastodontul de cel puțin 20 m lungime și încărcat, și să meargă pe DN 6 ruta Soceni – Caransebeș – Lugoj.

Numai că, proasta inspirație l-a băgat într-o mare încurcătură. Capul tractor a ajuns pe cam, în lanul de porumb, iar remorca, a rămas perpendicular pe drumul național. Practic, s-a transformat într-o barieră ce bloca tot drumul. Fiind vineri dup-masa, zona fiind foarte circulată, în scurt timp, de o parte și de alta a remorcii s-a format o coloană de autovehicule de cel puțin un km.

Cum a reușit Dorel sa blocheze DN58A la pasajul de la Ezeriș. Ceilalți șoferi au încercat să se descurce care cum a putut. Unii au luat-o peste lanul de porumb, dar câmpul a fost trecut doar de primele mașini cu motoare mai puternice sau dublă tracțiune, după care, unele au rămas împotmolite în noroiul din lanul de porumb. După aproximativ trei ore, cu ajutorul altui tractor, autotrenul a fost întors și drumul a fost deblocat.

Comentarii

comentarii