Cum au urcat la volan unii cetățeni? Beți sau fără permis!

Infracţiuni la regimul rutier

1. În data de 22.10.2015, ora 13.10, lucrătorii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Caransebeş au oprit pentru control pe DJ 608, un autoturism, condus de S. M. de 59 ani, din Teregova care circula din direcţia Luncaviţa spre Teregova.
În urma verificărilor în baza de date s-a constat faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule anulat din data de 25.04.2012.
Cercetările continuă faţă de S. M. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având permisul anulat.

2.În data de 22.10.2015, ora 20.00, lucrătorii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Caransebeş au observat un autoturism, înmatriculat în judeţul Timiş, care a oprit brusc în parcarea staţiei peco, de pe str. Calea Timişoarei. Cu ocazia legitimării conducătorului auto a fost identificat T. M. D. de 52 ani din judeţul Timiş, care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv.
Cercetările continuă faţă de T. M. D. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

3. În data de 22.10.2015, ora 20.15, lucrătorii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Oţelu Roşu, au oprit pentru control pe DN 68, în localitatea Glimboca, un autoturism, condus de S.I. de 31 ani, din Şopotul Nou. Cu ocazia verificărilor în baza de date s-a stabilit faptul că acesta are permisul de conducere suspendat.
Cercetările continuă faţă de S. I. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având permisul suspendat.

4. În data de 22.10.2015, ora 02.22, poliţia a fost sesizată, că pe DN 58, la ieşirea din Păltiniş spre Reşiţa se află un autoturism în rigola de scurgere a apei pluviale. Cu ocazia cercetării la faţa locului a fost depistat un autoturism, care a fost condus de D. I. de 68 ani, din Timişoara. Acesta a declarat că el a condus autoturismul, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în rigola de scurgere a apelor pluviale. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv.
Cercetările continuă faţă de D. I. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Comentarii

comentarii