Cum au votat Ioan Popa, Romeo Dunca si Ionut Chisăliță VIDEO

Cum au votat Ioan Popa, Romeo Dunca si Ionut Chisăliță. Candidații Partidului Național Liberal pentru funcțiile de primar al municipiului Reșița și de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Ioan Popa, respectiv, Romeo Dunca, au votat, astăzi, în prima parte a zilei. Ambii liberali i-au îndemnat pe cărășeni să nu se teamă și să iasă la vot întrucât în secțiile de votare sunt respectate toate măsurile igienico-sanitare.

Primul care a votat, la ora 10, a fost primarul în funcție al Reșiței, Ioan Popa. Apoi, cei 2 candidați liberali s-au deplasat la școala din cartierul Câlnic, acolo unde a votat Romeo Dunca. Alături de cei 2 candidați a fost și o parte din staff-ul de campanie al Partidului Național Liberal.  

Cum au votat Ioan Popa, Romeo Dunca si Ionut Chisăliță. Un alt candidat la funcția de primar al Reșiței, Ionuț Chisăliță a votat la una din secțiile amenajate la Şcolă Gimnazială nr.2 din apropierea centrului municipiului. Acesta declarat că a votat pentru ca municipiul de pe Bârzava să beneficieze de o administrație aproape de cetățeni.

Comentarii

comentarii