Cum poti scapa natural de punctele negre de pe fata

Punctele negre sunt o problema enervanta atat pentru femei cat si pentru barbati. Acestea apar mai frecvent in timpul adolescentei, atunci cand puritatea pielii depinde de nivelurile hormonale.

Dar, daca aceasta problema continua sa va insoțeasca in viata de adult, ar trebui sa luati in considerare care este cauza. Punctele negre pot fi cauzate de alimentatia necorespunzatoare, produse cosmetice de calitate slaba sau utilizarea de exfoliante intensive de curatare a pielii.

Indiferent de motiv, trebuie sa le eliminati imediat! Nimic mai simplu decat acest amestec:

INGREDIENTE:

 

-1 lamaie

-1/4 lingurita de miere

Se taie lamaia in jumatate si se pune un pic de miere pe fiecare felie. Se freaca fata cu pulpa suculenta de lamaie, acordand o atentie deosebita zonelor cu probleme. Lasati amestecul de miere-lamaie pe fata timp de 5-7 minute.

Se spala bine apoi cu un decoct de musetel. Aceasta procedura nu este recomandata sa se aplice mai mult de 2 ori pe saptamana. Chiar si dupa prima aplicare pielea devine neteda si radianta, iar punctele negre vor disparea fara urma!

Sursa: mai multe pe stirilernl.ro
“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”

Preluare integrala http://viatasisanatate.com/cel-mai-tare-si-simplu-truc-pentru-a-scapa-de-punctele-negre-de-pe-fata/

 

 

Comentarii

comentarii