Cum să alegeți cizme de iarnă pentru copii și bebeluși

Prin ochii celor mici, iarna este cel mai interesant anotimp, plin de activități festive magice, bătăi distractive cu bulgări de zăpadă și plimbări de iarnă prin parc. Să vedeți cum cad primii fulgi de zăpadă face parte din magie, dar, deși este, fără îndoială, un moment emoționant, iarna poate fi foarte friguroasă pentru mâinile și picioarele micuților!

Micuții sunt mai sensibili la frig, deoarece corpul lor pierde căldura mai repede, așa că merită să fiți pregătiți cu multe straturi, câteva pături și, cel mai important, o pereche bună de încălțăminte pentru copii confortabilă! Aceste ghete pentru fetițe sau ghete pentru băieți, de iarnă pentru copii ar trebui să fie călduroase, impermeabile și să se potrivească bine – și, deoarece gleznele pot fi și ele puțin răcoroase, cizmele de iarnă sunt o alegere excelentă.

Citiți în continuare ghidul nostru despre cizmele de iarnă pentru copii și bebeluși, inclusiv despre cum să vă îmbrăcați micuții în această iarnă pentru a-i menține călduroși.

Cum să îmbrăcați copiii și bebelușii pentru iarnă

Fiți atenți la straturi

S-ar putea să vă gândiți la ei ca la niște oameni în miniatură, dar copiii au nevoie de un pic mai mult ajutor decât adulții pentru a se încălzi. Ca regulă generală, pediatrii sugerează că bebelușii și copiii au nevoie de un strat de îmbrăcăminte în plus față de ceea ce ar purta mama sau tata (sau orice alt adult) în aceleași condiții meteo. Așadar, dacă nu sunteți unul dintre acei oameni care nu simt frigul și care ar putea purta cu plăcere pantaloni scurți pe timp de îngheț, atunci această regulă este una destul de utilă de respectat.

Dacă plănuiți să îi duceți pe copii la o activitate de iarnă distractivă în aer liber, atunci asigurați-vă că au un strat de bază confortabil, un strat intermediar izolator și un strat exterior protector și impermeabil pentru a-i menține confortabili. Între straturi se formează pungi de aer care ajută la reținerea căldurii, iar partea bună a straturilor este că acestea pot fi îndepărtate cu ușurință înainte de o călătorie cu mașina sau de o oprire rapidă la o cafenea.

Păstrați mâinile și picioarele calde

Nu este nimic mai rău decât mâinile și picioarele reci și, odată cu sosirea vremii geroase, vrem să ne asigurăm că micuții noștri nu vor sfârși cu un caz urât de degerături! O pereche de șosete și mănuși confortabile vor face treaba perfect, iar dacă simțiți că urmează o bătaie cu bulgări de zăpadă, atunci probabil că veți dori să investiți în niște mănuși impermeabile, deoarece nimeni nu este un fan al mâinilor înghețate și ude!

Șosetele groase vor fi destul de inutile cu o pereche de încălțăminte pentru copii nepotrivită, mai ales dacă este vorba de o pereche veche care lasă să intre apa. Asigurați-vă că pantofii îngerașului dvs. sunt atât confortabili, cât și impermeabili, mai ales dacă veți merge prin zăpadă. Cizmele călduroase pentru fete și băieți sunt o opțiune excelentă, deoarece oferă mai multă protecție decât un pantof normal pentru a ajuta la menținerea degetelor de la picioare foarte calde.

Cizme de zăpadă

Vor alerga la primul semn de zăpadă – așa că, înainte de a începe distracția, asigurați-vă că au o pereche de cizme de zăpadă confortabile în care să calce! Cele mai bune perechi de încălțăminte pentru copii de zăpadă pentru copii nu numai că sunt impermeabile și confortabile, dar ar trebui să aibă și aderențe bune pentru a opri orice alunecare sau cădere. Cizmele noastre de zăpadă pentru copii sunt super practice și sunt disponibile într-o gamă de stiluri și culori adorabile.

Cizme călduroase

Cu ușurință unul dintre cele mai esențiale lucruri în care să investiți în lunile mai reci este o pereche bună de cizme călduroase. Cu căptușeala lor moale din fleece sau termică și căldura confortabilă, copiii dvs. nu vor dori niciodată să le dea jos! Și, ca bonus, nu va trebui să vă faceți griji că vor avea degerături. Este o situație în care toți au de câștigat!

Cizme reciclate

Cu toții vrem să facem ceva pentru mediu, iar o pereche de încălțăminte pentru copii reciclată pentru copii vă poate ajuta să faceți exact acest lucru! Cizmele de iarnă reciclate sunt fabricate din materiale refolosite și sunt disponibile într-o gamă de modele drăguțe, de la ghete fetite si mini cizme Chelsea la adorabilele cizme cu tocuri înalte.

Timpul zboară și, înainte să vă dați seama, copiii vor fi la vârsta la care au nevoie de prima lor pereche de pantofi! Fie că nu pot încă să meargă, fie că abia încep să facă primii pași șovăitori, chiar și cele mai mici degete de la picioare ar avea nevoie de un plus de protecție împotriva frigului în timpul iernii. Căutați încălțăminte pentru copii care este confortabilă, aderentă și care se potrivește bine. Ar trebui să se potrivească perfect peste o pereche de șosete groase de iarnă, fără a fi prea strâmte! Profitați la maximum de serviciul de ajustare în magazin pentru a găsi modelul și forma perfectă pentru cel mic.

Comentarii

comentarii