Cum te ajută sexul să dormi mai bine şi să mănânci mai sănătos. 10 motive să faci sex

1. Starea de sănătate este un prim factor ce se îmbunătăţeste în cazul în care viaţa sexuală este satisfăcătoare. Astfel, pot dispărea o seamă întreagă de somatizări, durerile de cap sau de burtă, ce vin să îndepărteze partenerul, pentru că nu îi poţi spune că nu îţi face plăcere să faceţi dragoste.

2. Viaţa de cuplu. Devine mai frumoasă, comunicarea între cei doi creşte, dorinţa de a arăta că o iubeşti o exprimi mai uşor, prin cuvinte sau gesturi. Tocmai pentru că te simţi împlinit, iubit, satisfăcut.

3. Echilibrul psihic. O persoană cu o viaţă sexuală bună se poate simţi împlinită şi echilibrată. Tocmai pentru faptul că simte că poate oferi plăcere, dar şi primeşte ceea ce îşi doreşte din perspectivă sexuală.

4. Dorinţa de comunicare. Aceasta de obicei creşte pentru cuplurile care se simt satisfăcute. De multe ori, reproşurile sunt la ordinea zilei, cu sau fără motiv, dacă acest aspect nu este în regulă.

5. Angrenarea în activităţi. Sexul oferă energie. Energie de viaţă, de muncă sau dorinţa de a realiza ceea ce ţi-ai propus.

6. Somnul. De obicei, se reglează, chiar dacă sexul este în detrimentul somnului. Visele pot deveni mai frumoase, poţi adormi cu zâmbetul pe buze sau simţind căldura îmbrăţişărilor persoanei iubite.

7. Restul motivelor află-le tu aici: https://www.csid.ro/galerie/cum-te-ajut%c4%83-sexul-s%c4%83-dormi-mai-bine-%c5%9fi-s%c4%83-m%c4%83n%c3%a2nci-mai-s%c4%83n%c4%83tos-10-motive-s%c4%83-faci-sex-19485888/?pic=0

Comentarii

comentarii

One thought on “Cum te ajută sexul să dormi mai bine şi să mănânci mai sănătos. 10 motive să faci sex

Comments are closed.