Cum va fi vremea de Bobotează: prognoza meteo pentru 6 ianuarie 2019

Conform prognozei meteo pentru următoarele zile până la Bobotează și Sfântul Ion, se vor înregistra temporat precipitații mai ales sub formă de ninsoare zilnic, pe arii mai extinse. Pe 6 ianuarie când e sărbătorit Botezul Domnului vor fi temperaturi de -11 grade la munte și -5 grade noaptea la București, iar ziua 1 grad Celsius.

Meteorologii au mai spus că atât ceața, cât și ninsorile vor pune stăpânire pe țara noastră, iar în unele zone vântul va sufla cu putere. Pe 7 ianuarie, când creștinii ortodocși îl prăznuiesc pe Sfântul Prooroc Ioan Botezătorul şi Înaintemergătorul Domnului, temperaturile vor mai crește ușor.

În zona Banatului se vor înregistra variații între 3 și 5 grade în primele zile ale prognozei meteo, apoi va scădea, astfel că între 3 și 7 ianuarie se va situa între -2 și 0 grade. Meteorologii au anunțat că pe 8 ianuarie vremea se va încălzi ușor, iar până la finalul intervalului de prognoză valorile termice diurne se vor menține peste pragul de îngheț. Temperaturile minime vor fi în scădere, de la o medie de 1 grad în prima zi, până în jurul a -8 grade în dimineața zilei de 5 ianuarie.

Comentarii

comentarii