Cum va fi vremea de Revelion

„În noaptea dintre ani, conform semnalelor, aria precipitaţiilor va fi în restrângere. Vor fi, în general, slabe cantitativ, pe suprafeţe mici, şi se vor semnala pe jumătatea de est a teritoriului. Asta înseamnă prin Transilvania, Moldova, Dobrogea şi în estul Munteniei. ACeste precipitaţii vor fi sub formă de lapoviţă sau ninsoare”, a declarat Alina Şerban.

La munte, însă, precipitaţiile vor fi sub formă de ninsoare. Pe parcursul zilei de 31 decembrie, vor fi temperaturi pozitive în mare parte din ţară.

Cald de Revelion, în sud şi vest

Vremea va fi uşor mai caldă, mai ales în sudul şi în vestul ţării.

Vor fi maxime de 7 – 8 grade Celsius.

De Revelion, vor fi temperaturi preponderent negative în aproape toate regiunile, cu valori mai scăzute în Maramureş şi Transilvania, unde vor coborî la minus 8 grade Celsius.

În regiunile vestice, temperaturile minime vor fi la minus 4 grade.

„Este foarte puţin probabil să se semnaleze ceva fulguieli. Temperatura va fi undeva în jurul la minus 3 grade Celsius”, a mai spus meteorologul ANM.

 

Sursa: https://observator.tv/vremea/anm-a-actualizat-prognoza-meteo-de-revelion-unde-va-ninge-279755.html?utm_source=Notification&utm_medium=Browser&utm_campaign=Push%20Notification

Comentarii

comentarii