Cupa Oravita în linie dreaptă; 29 – 31 Mai – Romanian Berg Cup

Clubul sportiv VSS Racing Club in parteneriat cu Primaria Oravita , sub egida FRAS va organiza in week-end-ul 29-31 Mai primele doua etape ale noului campionat de viteza in coasta denumit Romanian Berg Cup, fostul campionat regional de viteza in coasta.

Din dorinta de a reinvia un traseu consacrat de viteza in coasta, organizatorii au propus pentru acest week-end doua etape independente, in zilele de sambata, respectiv duminica; fiecare etapa va fi constituita din sase urcari , din care doua urcari de recunoastere necronometrate, doua urcari de antrenament cronometrate si doua urcari de concurs.

Competitia se va desfasura pe vechiul traseu de viteza in coasta, de la iesirea din localitatea Oravita catre Anina, pe DN57 B,km 5+300…11+900, avand o lungime de 4.7 km .Circulatia autovehiculelor va fi restrictionata pe sectorul de drum mentionat in zilele de sambata si duminica intre orele 08:30 si 18:00.

Fiind editia pilot a noului campionat si reinviind traditia automobilistica a zonei, organizatorii au oferit pilotilor posibilitatea de inscriere pana la data de 30 Aprilie fara a percepe taxe de inscriere , oferind deasemenea acestora un pachet de cazare cu cina festiva inclusa si acces la strandul termal pentru intreg week-end-ul .

Pentru seara de vineri 29 Mai, organizatorii au pregatit un spectacol de drift si indemanare pentru deliciul publiculu incepand cu orele19:30, ca un preambul pentru spectacolul automobilistic din zilele urmatoare.

Pana in prezent, pe lista de inscrieri se regasesc 48 de piloti si un forlighter, pentru cele doua grupe, licentiati si debutanti, cu masini incadrate la grupa H.

Pentru a consulta programul evenimentului, regulamentul particular sau pentru orice informatii sau nelamuriri, puteti accesa www.vssracingclub.ro, www.romanianbergcup.ro sau evenimentul creat pe reteaua de socializare facebook numit CUPA ORAVITA.

In speranta unui spectacol automobilistic reusit, organizatorii va asteapta ca participanti sau spectatori in week-end-ul 29-31 Mai la Oravita.

Comentarii

comentarii