Cupa Presei 8 Martie la Tir VIDEO

Sport

Cupa Presei la Tir a adus din nou jurnaliștii carăşeni faţă în faţă cu tintele din poligonul de trageri. De această dată concursul a fost organizat de Inspectoratul de Jandarmi judeţean. Jurnaliștii cărăşeni au lăsat de o parte microfoanele, reportofoanele, pixurile şi alte instrumente specifice breslei şi au pus mâna pe arme, nu pentru a pleca la vreun război sau pentru a trage în cineva, ci pentru a participa la Cupa 8 Martie la Tir organizată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin.

Jurnaliștii cărășeni și-au încercat din nou puterile în mânuirea armelor, la concursul de tir organizat, de această dată, de Inspectoratul Județean de Jandarmi Caraș-Severin. De această dată, s-au folosit clasicele pistoale carpaţi. La început, au fost trase câte trei gloanțe, pentru acomodare, după care au urmat alte patru focuri, care au contat pentru concurs.
ambianţa

Cupa presi la tir a fost organizată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean caras Severin în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret caras Severin.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments