Sănatate

Curatarea colonului cu doar doua ingrediente

DESPRE

Te simti balonat chiar si atunci cand mananci sanatos? Ai avut un weekend in care ti-ai permis sa mananci orice si ai vrea sa te detoxifici? Este timpul de a face o curatare a colonului, chiar in confortul propiei case. Este atat de usor si ieftin! Probabil ca ai deja toate aceste ingrediente in camara.

Curatarea colonului este o modalitate buna de a elimina toxinele din corpul tau si de a-ti restabili sistemul digestiv. Dupa aceasta curatare sau detoxifiere, te vei simti extrem de bine, ca si cum ai fi primit un nou corp!

Aceasta bautura preparata in casa este usoara, eficienta si naturala, spre deosebire de alte produse aflate pe piata. Acest remediu nu este unul de curatare rapida a colonului. El o sa iti purifice sistemul digestiv in timp ce ingredientele vor lucra pentru a-ti ajuta organismul sa filtreze toxinele si sa le elimine. De asemenea, te va ajuta sa pastrezi echilibrul atat de esential pentru organismul tau.

Care sunt ingredientele necesare?
Aceasta reteta de curatare a colonului este una foarte simpla, avand doar doua ingrediente: otetul de mere nepasteurizat si mierea.

Otetul de mere nefiltrat a castigat foarte mult interes din partea comunitatilor de cercetare medicala si a celor care cauta remedii naturale pentru varii probleme de sanatate. Este ieftin si ofera multe beneficii pentru organism, in special pentru colon. Otetul de mere poate ajuta, de asemenea, la scaderea nivelului de zahar din sange si la scaderea tensiunii arteriale.

Mierea contine si ea multe beneficii pentru sanatate si lucreaza pentru a te ajuta sa elimini toxinele si sa iti cureti rapid colonul. Aceasta contine eugenol, un compus fenolic care s-a dovedit ca are proprietati anti-tumorale. Potrivit cercetarilor recente din Jurnalul de Biomedicina si Biotehnologie, anumite concentratii de eugenol au fost folosite pentru reducerea cancerului de colon, lucru pe care oamenii de stiinta l-au reusit, reducand raspandirea maladiei cu 40%.

Cum se obtine bautura pentru curatarea colonului?
Intr-un pahar cu apa calda se adauga:
– 2 linguri de otet de mere;
– 2 linguri de miere.
Se amesteca bine pana cand mierea se dizolva. Poti bea aceasta mixtura la inceputul zilei sau oricand simti ca ai nevoie sa iti cureti colonul.

Esti liber/a sa iti continui activitatile zilnice normale fara a te ingrijora ca bautura isi va face efectul pe moment si ca trebuie sa fii in preajma unei toalete constant in timpul tratamentului. Citeste tu mai departe aici:  https://www.curademiere.ro/curatarea-colonului-cu-doar-doua-ingrediente/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+CuraDeMiere+%28Cura+de+Miere+-+Revista+online+de+bun+gust%29  sau

Intra pe FORUM si participa la discutii despre DIETE, TRATAMENTE, APICULTURA

Comentarii

comentarii