Curatenia de primavara ? Borduri şi jardiniere date cu var la Spitalul Judetean de Urgenta Resita VIDEO

Imagini splendide – Spitalul Judeţean Reșița străluceşte de curăţenie, iar angajaţii sunt ca fulgerul și amabili pe deasupra. Nu că altfel, adică în general – nu ar fi. De la femeile de serviciu la infirmiere și asistente, toată lumea a participat la marea curățenie de primăvară – spun unii, sau prilejuită de o posibilă vizită a ministrului sănătății – spun alții. Conducerea nu spune nimic, de aia speculăm.
Ce să mai spui de asistentele care dintr-o dată au devenit amabile foc, de curățenia de la grupurile sanitare, din saloane și pe holuri. De departe, bomboana de pe tort o reprezintă curtea spitalului care a fost curățată, tufele frezate, copacii si bordurile date cu var.

Sursele de prin spital, spun că numai zvonul despre un posibil controlul al şefei Ministerului Sănătății la Spitalul Județean Reşita, a avut efecte. Numai că, doamna ministru nu avea în plan o asemenea vizită. Domnia sa avea treabă la Arad, dar moartea unei mame la câteva ore după ce a adus pe lume un copil, i-a schimbat ministeriabilei planul. Așa că, azi ne-am putea trezi cu dânsa aici. Adică acolo, la Spital.

În fiecare salon este o atmosferă de… normalitate. Coșurile sunt goale, iar mirosul puternic de dezinfectant este dovada clară că s-a făcut curățenie. La grupurile sanitare totul este în ordine… Femeia de serviciu deretică mai ceva ca acasă, să nu existe un lucru în dezordine. Toaletele sunt curate, iar prezența dezinfectantului se simte în aer.

Unde mai pui că poarta spitalului a fost închisă și acolo s-au plantat doi paznici, nu doar unul ca de obicei. Am mai observat că au fost aduse și medicamentele pentru farmacia spitalului. Acestea au fost transportată cu o maşină frigorifică, din aia mare, ca la transportul de carne. Adică, cu temperatură controlată.

Comentarii

comentarii