Curcubeu superb deasupra Resitei VIDEO

Imagini superbe zilele trecute deasupra Reșiței, imediat după ce s-a potolit ploaia pornită din senin. După ce cerul s-a mai limpezit și a apărut soarele din nori spre sud – spre Oravița, dar în timp ce mai ploua spre nord – spre Caransebeș, in curcubeu dublu spectaculos (unul mai slab vizibil) au răsărit peste dealuri, formând arcuri de cerc, în depărtare, în drept cu Soceniul și Caransebeșul.

Lucrul este perfect normal, nu este loc de nici o de de misticism sau alte prostii și interpretări. Efectiv vă prezentăm și lucruri frumoase și colorate într-o lume atât de gri și încărcată de atâta ură și patimă politică. dacă oamenii nu ne oferă bucurii, măcar să ne bucurăm de ce ne oferă natura. Nu costă nimic să vă bucurați și să zâmbiți măcar câteva secunde.


Stim cu toții că, curcubeul- este un fenomen optic și meteorologic atmosferic care se manifestă prin apariția pe cer a unui spectru de forma unui arc colorat atunci când lumina soarelui se refractă în picăturile de apă din atmosferă. De cele mai multe ori, curcubeul se observă după ploaie, când soarele este apropiat de orizont.

Comentarii

comentarii