CURIER POSTAL ATACAT SI JEFUIT LA RESITA

Infracţiuni rutiere

– În data de11.01.2017, Poliţia Staţiunii Băile Herculane a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 35 ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.6 în afara localităţii Băile Herculane, din direcţia Caransebeş către Orşova, într-o curba deosebit de periculoasa, nu efectuează virajul la dreapta, pătrunde in şanţul de scurgere a apei pluviale situat în partea stânga a drumului, în sensul lui de mers şi loveşte frontal fundaţia din beton a bornei kilometrice.

În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului si rănirea uşoară a conducătorului, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin, nefiind necesară internarea acestuia.

Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Tâlhărie

– Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Reşiţa, au reuşit identificarea unui tânăr în vârstă de 19 ani, din Caransebeş, care în data de 17.12.2016, a comis infracţiunea de tâlhărie calificată asupra unei persoane care efectua serviciul de curierat la o adresă din municipiul Reşiţa.

Autorul a pulverizat cu spray iritant-lacrimogen în zona feţei persoanei vătămate, după care a fugit cu coletul în care se afla un telefon mobil, în valoare de 2.950 lei.

Tânărul în vârstă de 19 ani se află sub incidenţa unei măsuri preventive pentru comiterea unei fapte similare pe raza oraşului Haţeg din judeţul Hunedoara.

Comentarii

comentarii