Curs festiv al Facultății de Științe Sociale din UEM

Emoțiile absolvirii dar și speranțe într-un viitor de succes pentru studenții reșițeni.
Emoția absolvirii dar și speranța într-un viitor de succes au fost resimțite la primul curs festiv de către studenții ultimului an ai Facultății de Științe Sociale.

Universitatea ”Eftimie Murgu” din Reșița a organizat primul curs festiv la care au participat absolvenții Facultății de Științe Sociale. Cei 83 de absolvenți au așteptat cu emoție Cursul Festiv și înmânarea ”Chei Succesului” pentru generațiile următoare.

”De fiecare dată ne gândim ce va fi după, de aceea mesajul nostru va urmări să îi îndemne că merită să facă în continuare carte, să-și continue studiile la ciclul de masterat, să urmeze un program de masterat. Noi am dori la Reșița la Universitatea noastră și de aceea o să le arătăm această ofertă și, totodată, încercăm ca prin parteneriatele noastre cu firme și instituții din județ și din regiune, să le oferim o șansă de a fi angajați”, a precizat Gheorge Popovici.

Este impoartant pentru acești tineri, în mod special pentru cei care după absolvire nu și-au găsit un loc de muncă, să fie cunoscuți de către posibilii angajatori, iar universitatea și-a luat acest angajament pentru absolvenții acestei serii de învățământ universitar.

Luna mai este de altfel luna cursurilor festive la Uaniversitatea reșițeană. Urmează ca și absolvenții celorlalte facultăți din cadrul UEM să simtă emoțiile ultimului curs din viața de student, Cursul Festiv.

Comentarii

comentarii