CURSURI GRATIS PENTRU ROMÂNII CARE AU AFACERI ÎN SPANIA

FADERE Federația asociațiilor de români din Europa împreună cu Lorand Soares Szasz organizează Duminică 24 Mai în Coslada, Madrid un seminar destinat românilor din Spania.

Seminarul „21 metode pentru a crește afacerea ta” este cotat ca fiind cel mai bun seminar pentru persoanele care au o afacere sau care sunt pe punctul de a deschide una. Seminarul s-a dovedit eficient chiar și pentru cei care sunt angajați, ei inavatand din aceste seminar să fie mult mai eficienți.

Seminarul va fi prezentat de Lorand Soares Szasz, unul dintre cei mai cunoscuți „public speakeri” în domeniul afacerilor din România. Peste 100 000 de români au luat parte la seminariile prezentate de el.

În Spania locuiesc în jur de un milion de români dintre care o mare parte au propria lor afacere. Foarte mulți români ne-au cerut să organizăm astfel de seminarii cu vorbitori din România. Acesta este un proiect pilot pe care dorim să îl extindem în toate orașele europene unde există comunități mari de români, a declarat Daniel Tecu președinte FADERE, Federația asociațiilor de români din Europa.

Comentarii

comentarii