Custom Reşita – transparență intre cheltuieli şi câștig pentru reșițeni VIDEO

Custom Reşita – transparență intre cheltuieli şi câștig pentru reșițeni. Consilierii locali PSD vor să ştie exact, cât s-a cheltuit cu evenimentul Custom şi care au fost beneficiile acestui eveniment. Mai ales că în ultima ședință de consiliu local, au apărut noi solicitări pentru noi cheltuieli cu acest eveniment – bani ce trebuiesc plătiți de reșițeni. De la început, s-a specificat faptul că aceste festival trebuie să continue, că este o idee bună, este ceva de viitor pentru Reșița, doar că este foarte prost manageriat. Până acum a generat doar cheltuieli.

 

 

Liderul consilierilor locali PSD, Mirel Sabo, a solicitat Primăriei Reşita un raport privind cheltuielile şi veniturile legate de evenimentul Custom ce a avut loc pe Dealul Golului – ,,la stemă” . Numai că, în loc de un raport întocmit de un personal autorizat sau un serviciu contabil, consilierul s-a trezit cu o foaie pe care erau făcute câteva calcule – și acelea greșite.

 

Mirel Sabo spune că respectiva foaie întocmită de un tânăr de la biroul de comunicare, nu conține toate informațiile, că sunt incomplete. ,,În continuare, așteptăm aceste informații. Reșițenii trebuie să știe cât s-a cheltuit, pe ce și ce venituri au fost.” mai spune consilierul Sabo.

 

Custom Reşita – transparență intre cheltuieli şi câștig pentru reșițeni. Întreaga declarație a lui Mirel Sabo o puteți vedea în secțiunea video a știrii.

Comentarii

comentarii