ActualitatePolitie

Daca vrei sa devii politist?! S-a dat startul la inscrieri

În ziua de 03 octombrie a.c., se va da startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.
Sursa de recrutare pentru concursurile de reîncadrare este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

De asemenea, persoanele care doresc să devină agenţi de poliție se pot înscrie la concursul organizat din sursă externă în vederea completării deficitului de personal.
Înscrierile în cazul celor două situații se vor realiza în perioada 03 – 07 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.

Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin i-au fost repartizate 45 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi 2 posturi pentru ocupare prin concurs de către foşti angajaţi ai Poliţiei.
Din totalul celor 45 de posturi destinate încadrării directe, 11 sunt de agenți de ordine publică în mediul urban ( 4 la Reșița, 2 la Anina, 1 la Bocșa, 1 la Oravița, 1 la Oțelu Roșu și 2 la Băile Herculane ) și 30 de agenți de ordine publică în mediul rural.

De asemenea, alte 4 posturi sunt destinate agenților – conductori câini ( 3 la Reșița și 1 la Caransebeș).
Cele 2 posturi pentru reîncadrare sunt: 1 de ofițer la Poliția orașului Anina și 1 de agent la Secția 4 de Poliție Rurală Mehadia.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se vor găsi pe site-ul http://www.cs.politiaromana.ro  la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, începând cu data de 01 octombrie a.c.

Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraș-Severin în perioada 03 – 07 octombrie a.c., în intervalul orar 09.00 – 16.00.

Comentarii

comentarii