De azi, polițiștii cărășeni au 7 autoturisme Volkswagen Polo nou- nouțe

Un număr de 7 autoturisme Volkswagen Polo au fost repartizate poliţiştilor „cărăşeni”, pentru a fi folosite în misiunile rutiere, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş- Severin, un număr de 7 autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat în dotarea poliţiei rutiere.

Autospecialele nou intrate în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.

De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe cele 13 autospecialele intrate în dotarea
inspectoratului în cursul anului 2015 şi distribuite structurilor de ordine publică.

Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate.

Info:

Programul de înnoire a parcului auto, iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, a debutat în 2014, când Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost dotat cu 3 autoturisme Dacia Duster, destinate muncii operative, iar la începutul anului 2015, i-au fost repartizate încă 13 autoturisme Dacia Logan, inscripţionate, destinate structurilor de ordine publică.

De asemenea, în cursul anului 2015, Inspectoratului de Poliţie Judeţean
Caraş-Severin, i-au mai fost repartizate 19 autoturisme Dacia Logan şi un autoturism Dacia Duster toate neinscripţionate şi folosite în activităţile operative.

Comentarii

comentarii