De la bal – La spital.  Bărbat de 65 de ani desfigurat în bătaie și cu fracturi craniene de prietenii de pahar VIDEO EXCLUSIV

După ce a invitat la el acasă 3 prieteni și au stat la băut câteva ore bune, la un moment dat, doi dintre aceștia au atacat gazda și l-au luat la bătaie cu pumnii și picioarele. Cel mai violent a fost prietenul cel mai vechi al victimei care l-a lovit pe acesta cu picioarele în față pentru a spune unde are banii.

După ce i-au luat banii și telefonul victimei, cei doi au continuat cu loviturile până ce omul a leșinat. Apoi, l-au lasat pe jos în cameră, au încuiat ușa pe dinafară și au plecat. După ce și-a revenit, omul a reușit să iasă afară din apartament pe geam, după care, a sunat la 112 și a ajuns la spital.

Loviturile au fost așa de puternice și au fost aplicate cu atâta sălbăticie încât bărbatul de 65 de ani are aproape toate sinusurile fracturate iar fața i s-a tumefiat așa de rău încât nu mai poate vedea. Acesta a rămas în grija medicilor, între timp polițiștii și parchetul au intrat pe fir pentru a stabili ce s-a întâmplat acolo și pentru a găsi vinovații.

Polițiștii l-au identificat pe agresor și l-au prezentat judecătorului care a dispus arestarea preventivă pentru 20 de zile. Bărbatul necesită peste 90 de zile de îngrijiri medicale de specialitate și spitalizare.

ATENȚIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Comentarii

comentarii