De la nunta direct la camera de garda la urgenta. De la bal – la spital!

De la nunta direct la camera de garda la urgenta. Cel puțin 60 de nuntași s-au ales cu toxiinfecție alimentară după ce au petrecut la Căminul Cultural din Șopotu Nou. Nuntașii au mâncat de toate, iar a doua zi au ajuns la urgență, la Reșița.

 

Duminică, în jur de 200 de persoane au petrecut la o nuntă în căminul din Șopotu Nou. A doua zi, mai mulți nuntași și copii au început să se simtă rău. S-au prezentat la camera de urgență cu diaree și febră mare. O parte dintre petrecăreți – cel puţin 10 persoane – au rămas internați, iar o altă parte au refuzat internarea. Aceştia au primit tratament pentru acasă.

 

Din informațiile pe care le avem de la fața locului, se pare că un bătrân a decedat duminică noaptea înainte că salvarea să ajungă la Șopotu Nou. Bătrânul avea mai multe probleme de sănătate.

 

Oamenii spun că la masă, s-au servit doar preparate făcute în casă. Aproape toate ingredientele au fost din gospodărie. Toate au fost preparate cu o zi înainte şi în ziua nunţii. Bănuiala cade pe aperitivul care a avut în componenta şi salată de boeuf – habar n-am cum se scrie, n-am făcut o boabă de franceză.

 

Probabil că oamenii au strâns ouă de mai mult timp, ori fi luat şi de pe la vecini şi cum de 3 luni a fost numai cald şi canicula, s-au învechit ouăle.

Comentarii

comentarii