De pe agenda de lucru a polițiștilor cărășeni

Rănit în accident

În seara zilei de 9 august a.c., poliţiştii rutieri au intervenit la un accident de circulaţie care a avut loc pe raza localităţii Pataş.

Din primele verificări la faţa locului, s-a stabilit faptul că în timp ce S.I., în vârstă de 53 de ani, conducea un autoturism, de pe un drum secundar a pătruns cu bicicleta un minor în vârstă de 10 ani, pe care l-a acroşat.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a minorului căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale la Centrul de Primire Urgenţe din Bozovici şi ulterior la Spitalul Judeţean Reşiţa.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
·
Autoturism avariat în accident

În seara zilei de 9 august a.c., poliţiştii rutieri au intervenit la un accident de circulaţie care a avut loc pe strada Răcăşdiei din Oraviţa.
Din primele verificări la faţa locului, s-a stabilit faptul că în timp ce N.V., în vârstă de 25 de ani, conducea un autoturism, a lovit o bordură a părţii carosabile după care a fost proiectat într-un stâlp de electricitate.

În urma accidentului a rezultat doar avarierea autoturismului. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost pozitiv. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

·
Material lemnos confiscat şi dosar penal întocmit

În cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţişti în seara zilei de 8 august a.c., în zona localităţii Valeapai, a fost depistat un bărbat în vârstă de 51 de ani, care transporta cu un tractor material lemnos.
Din verificările efectuate s-a stabilit că lemnul provine din tăierea ilegală a patru arbori de esenţă salcâm.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Comentarii

comentarii