De pe agenda de lucru a politistilor caraseni

– În data de 28.12.2016, lucrătorii Poliţiei Oraşului Oţelu Roşu, în timp ce efectuau supravegherea şi controlul traficului rutier pe o stradă din Oţelu Roşu, au oprit pentru control un ATV care nu avea montate plăcuţe cu număr de înmatriculare sau înregistrare.
Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că cel care conducea vehiculul era un minor în vârstă de 15 ani şi care nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie auto.
Procedând la verificarea ATV-ului în bazele de date s-a stabilit faptul că aceasta nu figurează ca fiind înregistrat sau înmatriculat în circulaţie.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

~
– În data de 28.12.2016, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că pe str. Ardealului din municipiu s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Din verificările efectuate a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 30 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe str. Ardealului, ajungând în dreptul unei staţii de autobuz, loveşte cu partea dreaptă faţă un pieton în vârsta de 10 ani, care s-a angajat brusc în traversarea străzii, prin loc nepermis, fără sa se asigure.
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a minorului, care a fost transportat de către conducătorul auto cu autoturismul personal la Spitalul Municipal Caransebeş, unde a rămas sub supraveghere medicala.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

~

– În data de 28.12.2016, un bărbat în vârstă de 27 ani, din Reşiţa în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii din municipiul Reşiţa, a oprit într-o staţie pentru mijloace de transport in comun.
În urma legitimării conducătorului auto de către organele de poliţie şi a verificărilor în bazele de date s-a stabilit că autoturismul mai sus menţionat figurează ca fiind radiat din circulaţie.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

~

Comentarii

comentarii