De pe agenda de lucru a polițiștilor din Caraș Severin

Accident rutier

În data de 30.07.2015 poliţiştii rutieri au intervenit la un accident de circulaţie care a avut loc pe Bld. A.I.Cuza din Municipiul Reşiţa şi care s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.
Din primele verificări la faţa locului, s-a stabilit faptul că în timp ce S.A., o femeie în vârstă de 21 ani, se deplasa cu bicicleta, la traversarea arterei care leagă Bld. A.I.Cuza de str. Eftimie Murgu, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă.
Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Reşiţa în vederea acordării de îngrijiri mediale iar în urma testării acesteia cu aparatul alcooltest rezultatul a fost negativ.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
·
Bunuri confiscate

În cursul zilei de 30.07.2015, cu ocazia acţiunilor desfăşurate pe raza judeţului Caraş-Severin, pe str. Vasile Alecsandri din Moldova Nouă au fost depistate patru persoane care ofereau spre vânzare produse fără a deţine documente de provenienţă pentru acestea.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că persoanele în cauză se deplasau la apartamentele locatarilor de pe str. Vasile Alecsandri şi comercializau, în mod ilicit, bunuri constând în diverse produse de uz casnic.
Poliţiştii au procedat la confiscarea bunurilor găsite asupra celor 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 28 ani, precum şi la aplicarea de amenzi contravenţionale.

·
Fără permis

În data de 30.07.2015, fiind desfăşurate activităţi de supraveghere a traficului rutier, pe str. Paul Iorgovici din Municipiul Reşiţa a fost oprit pentru control un moped care era condus de un minor în vârstă de 16 ani.
Fiind efectuate verificări, s-a constatat faptul că mopedul nu era înmatriculat în circulaţie iar şoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehciule.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
·
Neînmatriculat

În cursul zilei de 30.07.2015, în timul executării serviciului de către Biroul Rutier Caransebeş, a fost oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe str. Ardealului din Municipiul Caransebeş.
Fiind efectuate verificări, s-a stabilit că numerele de înmatriculare provizorie montate pe autovehicul erau expirate.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Comentarii

comentarii