De pe agenda de lucru a polițiștilor

Infracţiuni pe drumurile publice

În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere, în cursul zilei de 5 aprilie a.c. a fost oprit pentru control un autoturism cu numere provizorii de circulaţie pe şoseaua Nicolae Titulescu din Moldova Nouă.
Din verificările efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către P.M., în vârstă de 19 ani, însă autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată.
Cercetările continuă în cadrul unui dosare penal întocmit pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
·
Nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare

În după-amiaza zilei de 05 aprilie a.c., poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul Revoluţia din Decembrie din municipiul Reşiţa.
Din cercetările efectuate a reieşit faptul că în timp ce O.D., în vârstă de 53 de ani, conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de deplasare şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era condus regulamentar de către D.M., în vârstă de 35 de ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a doi pasageri în vârstă de 17 respectiv 34 de ani, care s-au prezentat ulterior la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale.
Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii