De pe agenda de weekend a polițiștilor cărășeni – multe infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 18.09.2015, P.R., de 39 ani, din judeţul Alba, în timp ce conducea o motocicletă, pe DN 68, în localitatea Obreja, din direcţia Oţelu Roşu – Caransebeş, se angajează în depăşirea autoturismului condus de M.A., de 46 ani din comuna Obreja, peste marcajul longitudinal continuu şi în zona de acţiune a indicatorului ,,Depăşire interzisă”, moment în care autoturismul efectuează viraj la stânga, după trecerea de pietoni, peste marcajul longitudinal continuu, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, fiind transportat cu elicopterul la Spitalul Judeţean din Timişoara. În cauză se continuă cercetările.

– În data de 18.09.2015, P.A.M., de 16 ani, din Reşiţa, fără a poseda permis de conducere, a condus un autoturism, pe strada Oţelului, din direcţia Casa de Cultură – strada Libertăţii, pierde controlul asupra direcţiei de mers şi intră în coliziune cu 2 autoturisme care erau parcate în faţa imobilului nr. 23 de pe strada Libertăţii.
Cercetările continuă faţă de P.A.M., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

– În data de 18.09.2015, pe strada Castanilor din Băile Herculane, a fost oprit pentru control rutier un autoturism condus de J.J., de 62 ani, din Germania, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.
Cercetările continuă faţă de J.J., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

– În data de 19.09.2015, Poliţia Moldova Nouă a oprit în trafic pe DJ571/a din Sicheviţa un autoturism condus de către M.M.D., de 19 ani, din Liubcova. În urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost pozitiv. Acesta a fost condus la Unitatea de Primiri Urgenţe

din Moldova Nouă unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumul public a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

– În data de 19.09.2015, Poliţia Municipiului Reşiţa a depistat în trafic pe L.B., de 33 ani, din Reşiţa, în timp ce conducea un autoturism, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumul public a unui autovehicul neînmatriculat.

– În data de 19.0.2015, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 608 A în afara localităţii Borlova, pe un drum forestier s-a produs un accident soldat cu rănirea gravă a unei persoane.
H.F., de 51 ani, cetăţean elveţian, a condus o motocicletă de teren, care nu avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare, pe drumul forestier denumit „Slătioara”, iar la trecerea peste unele denivelări ale drumului s-a dezechilibrat şi a căzut. Pe locul din spate se afla un pasager, P.D.D., de 26 ani, din Constantin Daicoviciu, care a suferit vătămări corporale în urma căderii, fiind transportat la Spitalul Municipal Caransebeş, unde a rămas internat.
Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv. Cercetările continuă faţă de H.F. pentru vătămare corporală din culpă.

– În data de 19.09.2015, Poliţia Moldova Nouă a depistat în trafic pe C.M.F., de 18 ani, din Liubcova în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului. Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire făcut de poliţişti, s-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala poliţiei fiind oprit pe raza localităţii Liubcova unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost condus la Spitalul din Moldova Nouă unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumul public a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

– În data de 20.09.2015, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa au oprit pentru control pe str. Republicii, un autoturism condus de B.A.I., de 26 ani, din Ramna. Cu ocazia testări cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, unde au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Se continuă cercetările faţă de B.A.I. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

– În data de 20.09.2015, lucrători din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, au oprit pentru control pe DN

67 D, intersecţie cu str. Romană din Băile Herculane, un autoturism condus de S.M., de 42 ani, din Orşova. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv. Conducătorul auto a fost condus la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, Substaţia Băile Herculane, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Cercetările continuă faţă de S.M. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

– În data de 20.09.2015, V.G., de 38 ani, din Zăvoi sat Măru, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 683, datorită lipsei de experienţă în conducere şi a vitezei excesive, pierde controlul autoturismului şi intră în coliziune cu un stâlp de susţinere a unei reţele telefonice, apoi cu o stâncă.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi a unui pasager din autoturism, alţi doi pasageri fiind răniţi uşor.
Cercetările continuă faţă de V.G. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere auto şi vătămare corporală din culpă.

Prinşi în flagrant

– În data de 18.09.2015, poliţişti din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Bocşa, împreună cu un lucrător din cadrul Ocolului Silvic Bocşa. Au prins în flagrant pe B.G.V., de 23 ani, P.C.P., de 36 ani şi C. A.C., de 27 ani, toţi din judeţul Timiş, în timp ce tăiau fără drept 12 arbori de diferite specii din zona ,,Ursoanea”, de pe raza localităţii Tirol. Materialul lemnos era încărcat într-o remorcă.
Cercetările continuă faţă de cei trei sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,tăiere ilegală de arbori şi sustragere de material lemnos.

– În data de 19.09.2015, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Pojejena, împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Moldova Nouă au prins în flagrant pe dealul ,,Cracul Boichii”, pe S.N.N., din Pojejena, care a tăiat ilegal doi arbori de esenţă gorun.
Cercetările continuă faţă de S.N.N., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi sustragere de material lemnos.

– În data de 19.09.2015, lucrătorii Postului de Poliţie Sacu însoţiţi de lucrători din cadrul A.J.V.P.S. Caras Severin, filiala Caransebeş, au depistat în flagrant pe N.M., de 56 ani şi C.A., de 61 ani, ambii din Caransebeş în timp ce pescuiau cu o plasă tip setcă (năvod), pe râul Timiş.
Cercetările continuă faţă de cei doi pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea şi utilizarea plaselor tip setcă (năvod) în apele continentale.

Comentarii

comentarii