De pe agenda de weekend a polițiștilor ,,de la rutieră”

Fără permis

În seara zilei de 14 martie, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe raza localităţii Bucoşniţa în care un autoturism şi un ansamblu de vehicule au fost avariate.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că în timp ce M.V., în vârstă de 33 de ani, conducea un autoturism, din direcţia Orşova spre Caransebeş, a intrat într-un ansamblu de vehicule condus de un cetăţean din Polonia, care nu i-a acordat prioritate de trecere la efectuarea virajului spre stânga.
Poliţiştii au constatat că M.V. nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
·

Dosare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

Un alt autoturism a fost oprit pentru control pe Bulevardul A.I.Cuza, tot din municipiul Reşiţa. La volanul autovehiculului se afla A.A., în vârstă de 28 de ani, care avea permisul de conducere suspendat.

Pe raza localităţii Glimboca a fost depistat C.I., în vârstă de 34 de ani care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un tractor şi o remorcă confecţionată artizanal fără a poseda permis de conducere.

În cadrul unei alte acţiuni desfăşurată pe strada Tudor Vladimiresc din municipiul Caransebeş, a fost opri pentru control un moped fără numere de înmatriculare.
Din verificări s-a constatat că autovehiculul este neînmatriculat şi a fost condus de către L.N., în vârstă de 33 de ani fără a fi posesor de permis.

Câteva ore mai târziu pe Calea Severinului din Caransebeş, a fost oprit pentru control un autoturism înmatriculat în străinătate. La testarea şoferului D.V., în vârstă de 55 de ani, cu aparatul alcooltest rezultatul a fost pozitiv fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Comentarii

comentarii