De pe agenda politistilor caraseni

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Caraş-Severin au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, vătămare corporală din culpă

– În data de 06.03.2016, lucrătorii din cadrul Poliţiei Oraş Oraviţa, au oprit pentru control pe DJ 571 C, între localităţile Ciclova Română şi Ilidia un autoturism condus de B.A.D., de 34 ani, din judeţul Timiş. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv. Fiind condus la Spitalul Orăşenesc Oraviţa, pentru prelevarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, acesta a refuzat recoltarea probelor de sânge.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

~
– În data de 07.03.2016, în timp ce D.B.M. conducea o autoutilitară pe DN 6, din direcţia Caransebeş spre Orşova, la un moment dat a părăsit partea carosabilă şi a lovit cu partea frontală un zid de protecţie din beton aflat pe partea din dreapta a sensului de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerului din autoturism care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

~
– Pe raza municipiului Reşiţa a fost depistat S.V., de 27 ani, din judeţul Caraş-Severin, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis de către Judecătoria Caransebeş pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Comentarii

comentarii