De pe agenda politistilor caraseni

Infracţiuni rutiere

– În data de 18.01.2017, lucrători de la Poliţia Municipiului Reşiţa au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 32 ani, în timp ce conducea un autovehicul.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

– În data de 18.01.2017, Poliţia Oraş Bocşa a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la producerea, pe raza localităţii Măureni, a unui accident rutier în următoarele împrejurări: un bărbat în vârstă de 32 ani, din Reşiţa, în timp ce conducea un autoturism pe DN 58B, din direcţia Timişoara-Reşiţa, la un moment dat a pierdut controlul direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe spaţiul verde al sensului de mers Reşiţa-Timişoara.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a doi pasageri din autoturism care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Reşiţa. Conducătorul auto şi cel de-al patrulea ocupant al autovehiculului au refuzat să se supună investigaţiilor medicale.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 19.01.2017, lucrători din cadrul Poliţiei Oraş Oţelu Roşu au depistat în trafic, la volanul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 27 ani, din localitate.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Oţelu Roşu unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Comentarii

comentarii