De pe agenda politistilor caraseni: fara carnet, neimatriculat, baut la volan si lemn furat

A condus un autoturism, fără permis de conducere

Polițiștii au oprit în trafic Acționând pe raza orașului Moldova Nouă, un autovehicul condus de un bărbat, de 31 de ani. La control a reiesit ca soferul nu poseda permis de conducere. Totodată, la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare pozitivă.

Polițiștii au întocmit pe numele acestuia dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

š

Conducea un ATV neînmatriculat

Tot în cursul zilei de ieri, pe DJ 584, în comuna Zorlențu Mare, polițiștii au oprit pentru control un tânăr de 25 de ani. Acesta conducea un ATV, ce nu era înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

š

La volan, sub influența alcoolului

În această dimineață, la ora 01.40, polițiști au oprit regulamentar, pe DJ 608, în Obreja, un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani, din localitate. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest. A reieșit că avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Bănuit că a transportat material lemnos fără acte

Polițiști din Bocșa au depistat pe raza localității Dognecea, un bărbat de 48 de ani, din Reșița. Acesta conducea o autoutilitară încărcată cu material lemnos.

Din verificări, s-a stabilit că bărbatul ar fi transportat 2,7 metri cubi lemn, de esență carpen și tei. Soferul nu ar fi deținut documente de transport.

În urma măsurătorilor, s-a stabilit faptul că acesta ar fi transportat in plus fata de acte, încă 0,3 metri cubi. 6 bucăți material lemnos de esență fag. Pentru acestea nu ar fi deținut aviz de însoțire.

Cei 0,3 metri cubi material lemnos au fost ridicați în vederea confiscării și predați în custodie Ocolului Silvic Bocșa Montană.

Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă de 3.000 de lei, conform Legii 171/2010 (republicată).

Comentarii

comentarii