Decada Culturii Germane a continuat la Reșița VIDEO

Decada Culturii Germane a continuat la Reșița. Librăria Semn de Carte din Reșița a găzduit una dintre acțiunile din cadrul Decadei Culturii Germane în Banatul Monatan. Manifestarea se află la ediția a XXIX-a.
https://youtu.be/AxfyoRNU-eU
Decada Culturii Germane a continuat la Reșița cu vernisarea expoziției „Baden-Baden în Germania” semnată Camelia și Lucian Duca. Autorii au vorbit despre legătura românilor cu orașul stațiune din Germania, precum și de Baden-Baden ca model de dezvoltare pentru Reșița. Evenimentul a avut loc la Librăria semn de carte. Totodată a fost prezentat și CD-ul  Germanii din Bantul Montan.
Decada Culturii germane în Banatul Monatan, ediția 2019,  se dorește a fi o punte de legătură între ceea ce a fost și ceea ce va fi în viitor. Activități au fost programate la Reșița, Anina, Bocșa Caransebeș, Dognecea, Gărâna, Oravița și Sasca Montană.
Decada Culturii Germane a continuat la Reșița. Activitățile din cadrul decadei Culturii Germane în Banatul Montan, se vor desfășura până duminică 13 octombrie.

Comentarii

comentarii