Decada Culturii Germane a continuat la Reșița VIDEO

Decada Culturii Germane a continuat la Reșița. Librăria Semn de Carte din Reșița a găzduit una dintre acțiunile din cadrul Decadei Culturii Germane în Banatul Monatan. Manifestarea se află la ediția a XXIX-a.
https://youtu.be/AxfyoRNU-eU
Decada Culturii Germane a continuat la Reșița cu vernisarea expoziției „Baden-Baden în Germania” semnată Camelia și Lucian Duca. Autorii au vorbit despre legătura românilor cu orașul stațiune din Germania, precum și de Baden-Baden ca model de dezvoltare pentru Reșița. Evenimentul a avut loc la Librăria semn de carte. Totodată a fost prezentat și CD-ul  Germanii din Bantul Montan.
Decada Culturii germane în Banatul Monatan, ediția 2019,  se dorește a fi o punte de legătură între ceea ce a fost și ceea ce va fi în viitor. Activități au fost programate la Reșița, Anina, Bocșa Caransebeș, Dognecea, Gărâna, Oravița și Sasca Montană.
Decada Culturii Germane a continuat la Reșița. Activitățile din cadrul decadei Culturii Germane în Banatul Montan, se vor desfășura până duminică 13 octombrie.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.