Deceniu de artă și cultură la Bocșa – Concert de harpă VIDEO

Deceniu de artă și cultură la Bocșa. În urmă cu aproximativ 10 ani la Bocșa a fost demarat un proiectulul „Bocșeni pentru Bocșa” iar de-a ungul timpului, numeroși oameni au sprijinit demersul proiectului, oferind cât mai mult și diversificând actul cultural bocșean, și nu numai! Unul bocșenii care se reîntorc acasă este Rozalia Pataki care a oferit în acest sfârșit de săptămână un concert extraordinar.


Casa de Cultura din Bocșa a găzduit în acest sfârșit de săptămână pentru al zecelea an consecutiv concertul de harpă „Buna Vestire – Muzica Zeilor, Bucuria Pământenilor”  care a avut-o ca protagonistă  pe harpista Rozalia Pataki. La acest eveniment aniversar, Rozalia Pataki, a cântat la trei harpe: gotică, celtică și rusescă, iar din repertoriu au făcut parte lucrări clasice, de jazz sau chiar rock.

La concert au participat un număr limitat de persoane, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, însă cei care au răspuns invitației s-au bucurat de fiecare moment.

Membră a Filarmonicii „Oltenia” din Craiova, Rozalia Pataki, a ales ca an de an să vină acasă, la Bocșa, să încânte publicul iubitor de muzică clasică, și nu numai, iar harpa ei să fie „pionul” central al manifestării culturale.

Comentarii

comentarii