DEPENDENȚII DE HALAT – DE PE ROUTE DES VILLES D’EAUX DU MASSIF CENTRAL VIDEO
După Masivul Central, Spa în Belgia, Ourense în Spania, Baden bei Wien în Austria, Berlin în Germania, Budapesta în Ungaria, Saratoga Springs în Statele Unite ale Americii, suntem mândri să fim aici, la Băile Herculane, cu ocazia festivalului minorităților, pe 9 mai, Ziua Europei.
La Route des Villes d’Eaux du Massif Central este o asociație a 17 stațiuni termale din zona Masivului Central, în centrul Franței, al cărei principal scop este de a schimba percepția publicului asupra stațiunilor termale și de a le face mai atractive.
În 2016, Route des Villes d’Eaux du Massif Central a lansat o abordare inovatoare de marketing menită să prezinte stațiunile termale într-un mod mai holistic, vorbind despre wellness, timp liber, cazare, activități sportive și în aer liber, gastronomie, tratamente de sănătate bazate pe apa minerală…
Obiectivul nostru principal a fost să schimbăm mesajul și codurile de comunicare pentru a atrage atenția unor noi categorii de public, să construim o nouă clientelă și să întinerim imaginea și oferta stațiunilor noastre.
În limba franceză „Les Accros du Peignoir”, în limba română „Dependenții de Halat”, a fost creat pentru a revitaliza imaginea și atractivitatea stațiunilor balneare.
Este în același timp un concept, o mișcare, o comunitate și un brand oficial.
Puțin câte puțin, fenomenul Dependenților de Halat se răspândește, ca un „val de bine”, devenind emblema recunoscută a stațiunilor balneare europene.
Comunitatea „Dependenților de Halat”, atât virtuală, cât și fizică, este formată din oameni care își iau timp să se bucure de viață, să încetinească ritmul, să se liniștească, să se relaxeze, să se distreze, să mediteze, să viseze cu ochii deschiși, iar pentru care răspândirea acestui stil de viață a devenit o adevărată filozofie de viață.
Ca ambasadori și purtători de cuvânt pasionați ai acestei tendințe, Dependenții de Halat joacă un rol esențial în promovarea artei noastre unice de a trăi, în sporirea atractivității stațiunilor balneare, atragerea unor clientele complementare, diversificarea ofertei prin marketing inovator și adăugarea unei „note de glamour”, revitalizând și modernizând imaginea, adesea învechită, a stațiunilor termale.
De ce halatul?
Halatul este elementul comun tuturor vizitelor în stațiunile balneare. Este simbolul perfect al stării de bine. Te învăluie într-o îmbrățișare moale și caldă, un cocon protector care întruchipează viața lentă, vindecarea interioară, îngrijirea de sine, pacea și liniștea, grație valorilor sale de bază…
Este costumul tău de super-erou în fața greutăților vieții.