Deputatul Ion Mocioalcă PSD: Votez pentru majorarea pensiilor, dublarea alocațiilor copiilor și revenirea în clase a elevilor VIDEO

Deputatul Ion Mocioalcă, candidat pe primul loc pentru Senatul României din partea organizației PSD Caraș-Severin a votat astăzi în municipiul Caransebeș, cu speranță, dar și mult entuziasm, așa cum se putea citi în ochii domniei sale.

La ieșirea din sectia de votare de la școala gimnazială numărul 7, candidatul PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, a făcut o serie de considerații în fața camerelor de luat vederi:

Mă bucur în primul că este o zi frumoasă astăzi, în 6 decembrie. Aveam emoții din acest punct de vedere, dar aceste emoții s-au risipit”, a dat semnalul de încredere propriului electorat Ion Mocioalcă.

Parlamentarul a ținut mai apoi să le transmită cărășenilor. „Aștept cât mai mulți dintre cărășeni astăzi la vot. Eu astăzi am votat pentru ei, pentru cărășeni. Dar în primul rând am votat pentru majorarea pensiilor, am votat pentru dublarea alocațiilor, am votat pentru deschiderea școlilor, am votat pentru micul producător român uitat de Guvern. Îmi leg speranțele de ziua de astăzi și îi rog pe cărășeni să vină la vot pentru ei, pentru un Caraș-Severin prosper”, au fost considerațiile candidatului la Senat, Ion Mocioalcă, la ieșirea din secția de votare

Comentarii

comentarii