@Breaking newsPolitie

Deși circulau cu mașina, au avut noroc cu carul – Patru tineri din Reșița şi-au văzut moartea cu ochii EXCLUSIV VIDEO

Patru  tineri din Reșița, pot spune că s-au născut astă noapte a doua oară. BMW-ul în care se aflau, a intrat în derapaj iar lipsa de experiență a șoferului și-a spus cuvântul. Acesta s-a speriat și a executat mai multe manevre greșite, mașina s-a răsturnat, s-a rostogolit și s-a oprit în mijlocul drumului răsturnată pe o parte.

În autoturism se aflau 4 tineri din Reșița – șoferul având 20 de ani. Tinerii au vrut să se bucure de prima zăpadă și au dat o fugă până spre Muntele Semenic, doar că la întoarcere,  șoferul care este începător, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum alunecos pe  timp de lapoviță și pe o porțiune de drum perfect drept, mașina a intrat în derapaj pe carosabil după care s-a răsturnat.

În urma accidentului, o tânără a fost rănită și transportată la spital de o mașină a SMURD-ului.  Din fericire, ceilalți 3 ocupanți ai mașinii în afară de o sperietură zdravănă şi ceva lovituri și cucuie, tinerii nu au mai nimic.

La fața locului au sosit echipajele SJA și SMURD și pompierii militari. După ce au fost consultați de medici, tinerii au refuzat deplasarea la spital și au fost lăsaţi să plece acasă.

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatele etilo-test și drog-test, iar rezultatele au fost negative. 

Comentarii

comentarii