Din agenda politistilor caraseni – multe ilegalitati si un cioban pasionat de telefoane

La data de 15 februarie a.c., în jurul orei 07.40, poliţiştii orașului Oțelu Roșu au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Ștefan cel Mare, condus de către un bărbat de 35 de ani, din Caransebeș.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizația de circulație provizorie era expirată din data de 19.01.2016.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
~
La data de 15 februarie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Sasca Montană au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 571C, în localitatea Potoc.
Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Sasca Montană, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.
~
La data de 15 februarie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul Secției 8 de Poliție Rurală Oravița au fost sesizați cu privire la faptul că un cioban a sustras două telefoane mobile dintr-un sălaș de pe raza localității Ticvaniul Mic.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe cioban pe raza localității Vrani. Tânărul de 29 de ani, din Suceava, avea asupra sa cele două telefoane mobile, care au fost ridicate și predate proprietarului.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt.
~
La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 01.40, poliţiştii municipiului Caransebeș au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada 1 Decembrie 1918, condus de un tânăr de 23 de ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments