Din agenda politistilor caraseni: un urmarit, un sofer fara permis si un altul beat

Din agenda politistilor caraseni. Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști.

 

         Ieri, polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Urmaritul este un bărbat de 48 de ani. El este cercetat pentru infracțiuni economice.

 

Astfel, la data de 08 octombrie, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Oravița, au reținut un bărbat din Ciclova Română. Pe numele acestuia, Tribunalul Caraș-Severin a emis la aceeași dată un mandat de executare. El a primit o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani și 3 luni, pentru infracțiuni economice.

 

Bărbatul în cauză a fost condus și încarcerat la Penitenciarul Timișoara.

 

 

Din agenda politistilor caraseni. A condus un vehicul fără a avea permis de conducere. Șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor.

 

    

   Ieri, polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu, aflați în timpul serviciului pe DJ 683, au efectuat semnalul regulamentar de oprire șoferului unui autoturism, care a refuzat să se conformeze, continuându-și deplasarea.

În scurt timp, s-a reușit oprirea acestuia, constatându-se faptul că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Astfel, la data de 08 octombrie a.c., în jurul orei 10.00, pe raza comunei Zăvoi, polițiștii au observat un autoturism care circula în direcția Măru către Zăvoi.

 

Cu toate că aceștia i-au solicitat în mod regulamentar să oprească, conducătorul auto și-a continuat deplasarea pe DN 68, schimbând apoi direcția de mers către Măgura, cu scopul de a se sustrage controlului poliției.

 

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în cauză, solicitând sprijin din partea colegilor de la Poliția orașului Oțelu Roșu. După aproximativ 5 minute, pe raza localității Măgura, conducătorul auto a coborât din mașină și a încercat să fugă, moment în care a fost oprit de polițiști.

 

Din verificări, s-a stabilit că șoferul în vârstă de 39 de ani din Zăvoi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

A condus un autovehicul sub influența alcoolului

 

       Ieri, 08 octombrie, în jurul orei 19.20, polițiștii au oprit pentru control, pe raza orașului Anina, un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din localitate, care emana halenă alcoolică. La testarea cu aparatul etilotest, a rezultat, în cazul acestuia, o concentrație de 1,22 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

 

Bărbatul în cauză a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 

Din agenda politistilor caraseni. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

 

Comentarii

comentarii