Din ,,colectia de toamna” a politistilor caraseni

Infracţiuni la regimul rutier

1. În data de 16.10.2015, ora 10.57, în mun. Reşiţa pe str. Timişoarei a fost oprit pentru control rutier un autoturism condus de S.R. de 18 ani din localitate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului este expirată din data de 13.10.2015.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

2. În data de 16.10.2015,ora 14.58, în mun. Caransebeş pe str. Muntele Mic a fost depistat în trafic un autoturism cu nr. provizorii condus de către numitul F. M. de 53 ani din localitate.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere iar numerele provizorii de înmatriculare aparţin altui autoturism.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de numitul F. M. pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.

3. În data de 16.10.2015, ora 22.20, pe DN 6, în afara loc. Cornea, în timp ce numitul B. I.A. de 24 ani din oraş Dăbuleni jud. Dolj conducea un autoturism pe direcţia Caransebeş – Orşova, nu a adaptat viteza de deplasare la carosabilul umed şi într-o curbă la dreapta pătrunde pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un autotractor condus regulamentar de D.J. În urma producerii accidentului a rezultat decesul unui pasager din autoturism, rănirea gravă a conducătorului autoturismului şi a altui pasager ambii fiind internaţi la Spitalul de Urgenţă Caransebeş.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de numitul B.I.A. pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere şi vătămare corporală din culpă.

4. În data de 17.10.2015, ora 19.56, în timp ce numitul C. A.V. de 55 ani din Lugoj, jud. Timiş, conducea pe DN 6, în apropierea localităţii Obreja, un autoturism, nu păstrează o distanţă corespunzătoare în mers şi intră în coliziune cu un tractor, condus de M. R. de 36 ani din comuna Obreja.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui M. R. care a rămas încarcerat, fiind necesară intervenţia lucrătorilor I.S.U Semenic. După descarcerare acesta a fort transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Caransebeş.
În cauză au fost întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

5. În data de 18.10.2015, ora 16.56, B. D. M. de 31 ani, din Reşiţa, în timp ce conducea autoturism pe DN 58 B, din direcţia Reşiţa spre Bocşa, pierde controlul volanului şi părăseşte suprafaţa carosabilă răsturnându-se în râul Bârzava. B. D. M. a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, parţial inconştientă, în şoc hipotermic.
Se continuă cercetările faţă de B. D. M. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

6. În data de 19.10.2015, ora 01.16, lucrătorii din cadrul Poliţiei municipiului Caransebeş, au oprit pentru control pe str. Calea Severinului, un autoturism condus de C.R.P. de 39 ani, din Caransebeş. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal de Urgenţă Caransebeş pentru recoltarea de probe biologice acesta a refuzat recoltarea probelor pentru stabilirea alcoolemiei.
Cercetările continuă faţă de C.R.P. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul de a se supune pentru recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Infracţiuni la regimul silvic

7. În data de 16.10.2015, ora 18.45, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Reşiţa au identificat pe numitul P. M. de 51 ani din com. Fârliug, care în data de 15.10.2015 a tăiat ilegal un nr. de 27 arbori nemarcaţi de esenţă cer, dintr-o pădure situată pe raza localităţii Dezeşti.
Întreg materialul lemnos tăiat a fost identificat la faţa locului, fiind predat în custodia părţilor vătămate.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de numitul P. M. pentru săvârşirea infracţiunii de tăiere fără drept de arbori de pe picior.

8. În data de 18.10.2015, ora 09.45, lucrătorii Secţiei 2 Poliţie Rurală Caransebeş au oprit pentru control pe DN 6, în localitatea Căvăran o autoutilitara, condusă de Ş.N.I. de 52 ani, din Caransebeş, care transporta material lemnos fără a poseda documente de transport.
Cercetările continuă faţă de Ş.N. I. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de material lemnos.

Comentarii

comentarii