Din nou un Grav accident rutier pe DN în intersecția cu Petroșnița VIDEO

Un bărbat de 51 de ani și-a pierdut aseară viața într-un accident rutier pe DN6, în apropierea intersecției cu localitatea Petrosnita.  În accidentul foarte violent, au fost implicate 3 autovehicule: un microbuz, un autoturism și un autotren (tir). În urma accidentului, o persoană din autoturism a fost grav rănită, era în stare de inconștiență și a rămas încarcerată în autoturism.


La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Caransebeș cu o autospecială pentru descarcerare, una pentru stins incendii și o ambulanță SMURD. De asemenea, Serviciul Județean de Ambulanţă a trimis un echipaj medical.


Circulația a fost blocată în totalitate pe DN6, mai bine de trei ore. Șoferul de pe microbuz a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar conducătorul autoturismului a fost transportat în stare de comă la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Pe drum, acesta și-a pierdut viața din cauza rănilor suferite. În urma impactului – autoturismul, a fost distrus în proporţie de 80% – 90%.


Din primele informații obținute de la șoferul polonez al autotrenului, se pare că accidental a fost provocat de șoferul autoturismului care ar fi încercat să evite un animal apărut pe carosabil.


Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală iar coloana de autovehicule s-a întins pe mai bine de 10 km până la întrarea în Municipiul Caransebeș.

Comentarii

comentarii

One thought on “Din nou un Grav accident rutier pe DN în intersecția cu Petroșnița VIDEO

Comments are closed.