Direct din Amazon: A fost descoperit si „sarpele”-penis!

Biologistii din Brazilia au facut o descoperire bizara in timp ce faceau analize in Amazon.
In timpul misiunii lor, brazilienii au dat peste „Atretochoana eiselti”, o vietate care seamana cu un sarpe fara ochi, dar de fapt este inrudita cu salamandra.

Sase exemplare ale bizarei vietati au fost descoperite pe fundul raului Maderira, in statul Rondonia din nordul Braziliei.

„Sarpele” fara ochi, care seamana izbitor cu un penis, a fost gasit in luna noiembrie a anului trecut, in timp ce o parte a raului era secata, insa informatia a fost facuta publica abia astazi deoarece a fost nevoie de timp pentru a confirma genul animalului.

Un biolog de la San Antonio Energy spune ca se cunosc foarte putine lucruri despre amfibianul fara membre.

„Dintre cei sase pe care i-am gasit, unul a murit, trei au fost eliberati in natura si alti doi au fost pastrati pentru studii. Desi arata ca niste serpi, ei nu sunt reptile si sunt inrudite cu salamandrele si broastele. Credem ca animalul respira prin piele si probabil se hraneste cu pesti mici si viermi, dar nimic nu este inca dovedit. Amazonul este o „cutie cu surprize” cand vine vorba de reptile si amfibieni. Mai sunt multe de descoperit”, a spus biologul Julian Tupan.

Comentarii

comentarii