Directorul de la Ambulanta Caras Severin a fost retinut EXCLUSIV VIDEO

Directorul de la Ambulanta Caras Severin a fost retinut. Directorul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caras Severin, A.A.P. a fost reţinut de către organele statului. El a fost adus spre audieri la sediul Parchetului, după care, oamenii legii au decis reținerea sa pentru 24 de ore urmând că vineri să fie prezentat în fata judecătorilor care vor decide dacă va fi cercetat în libertate sau în arest. Acesta este asistat de avocatul Cosmin Bolosin.  Directorul este acuzat că a organizat și condus un grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunii de șantaj. Lucrurile stau în felul următor:

Începând cu luna februarie 2019 și până în prezent, suspectul a săvârşit acte de ameninţare și constrângere psihică și fizică pentru a determina o persoană vătămată să reia relația intimă pe care au avut-o până în februarie 2019, se precizează în comunicat.

„În actele de constrângere menite să creeze o stare de temere, pentru a o determina pe persoana vătămată să aibă o conduită docilă de acceptare a unei relații intime cu acesta, pentru a avea o putere mai mare de convingere, suspectul a întreprins acțiuni directe de șantaj, prin amenințarea cu darea în vileag a unor poze indecente, menite a determina pierderea custodiei copilului minor al părții vătămate şi amenințării cu pierderea locului de muncă, dar și indirecte, prin intermediul angajaților din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, respectiv, prin intermediul a trei suspecţi, doi şoferi şi un medic (persoane care la cererea suspectului au urmărit persoana vătămată, acţiuni menite să intimideze), precum şi prin intermediul unei alte persoane pe care suspectul a chemat-o pentru a-l sprijini în acțiunea de intimidare pe care a exercitat-o asupra persoanei vătămate în data de 24.10.2019”, se afirmă în acelaşi comunicat.

Directorul de la Ambulanta Caras Severin a fost retinut. Din februarie 2019, la sfârșitul relației dintre cei doi, conform mesajelor de amenințare trimise de către suspect, medicul împreună cu cei doi şoferi au urmărit persoana vătămată, în oraș, chiar în timpul serviciului.

Pe parcursul lunii martie 2019, suspectul a amenințat-o prin mesaje, spunându-i că deține filmări în ipostaze nud cu persoana vătămată, din cuprinsul lunii februarie 2019, într-o cameră de hotel din Băile Herculane și că o poate face de rușine cu aceste imagini. Tot în lună martie 2019, suspectul l-a sunat pe fostul soț al persoanei vătămate spunându-i acestuia că deține imagini în ipostaze nud cu aceasta și că dacă dorește le poate folosi să obțină custodia fiului părții vătămate. De asemenea, în luna iunie 2019 suspectul a adresat mesaje de amenințare persoanei vătămate spunându-i că o va lăsa fără serviciu și că îi va trimite controale pentru a fi dată afară.

Totodată, în octombrie 2019, în jurul orelor 18:00, persoana vătămată a fost oprită în trafic de către suspect, acesta tăindu-i calea cu autoturismul pe care îl conducea. Cu acest prilej, suspectul l-a chemat să-l sprijine în această acțiune şi pe un alt suspect, după care a amenințat-o pe persoana vătămată că de data aceasta nu o mai iartă, a păsuit-o destul și că are relații suficiente cât să poată determina demiterea sa de la locul de muncă pe care îl deține.

Directorul de la Ambulanta Caras Severin a fost retinut. Ulterior, în seara zilei de 24 octombrie suspectul l-a contactat pe șeful persoanei vătămate solicitându-i să îi desfacă contractul de muncă persoanei vătămate, făcând aluzie la posibile repercusiuni asupra firmei în cazul în care nu recurge la această variantă. Acţiunea fost realizată cu sprijinul Direcţiei Generale Anticorupţie.

Comentarii

comentarii