Distracție la maxim în prima zi la Balkan Fest în Berzasca EXCLUSIV VIDEO

Peste 7000 de spectator au participat vineri la prima zi de distracție, practic la deschiderea oficială a fenomenului Balkan Fest, Seara s-a încheiat cu mii de spectatori fericiți. Pe scena de la malul Dunării au urcat Jean de la Craiova, Elena Gheorghe, Theo Roşe și Horia Brenciu care a încheiat prima seară de spectacol. Locuitorii din Berzasca și din toată Clisura Dunărtii alături turiști veniți din toată țara au luat, pur și simplu, cu asalt locul special amenajat la malul fluviului pentru festivalul Balkan Fest.

https://youtu.be/sZhW5iJLQ2E

Sâmbătă și duminică dimineața, până să înceapă concertele mult așteptate, turiștii pot vizita unele dintre cele mai spectaculoase locuri din România, realizate de forța naturii : Cheile Nerei, Cascada Beușnița, Ochiul Beiului, Cascada Bigar sau Băile Herculane. Pentru un plus de divertisment, plimbarea cu barca pe Dunăre sau cu mocănița dintre Oravița și Anina pot fi două atracții de neuitat pentru turiști.

Ca o completare trebuie spus că dacă până joi – 14 iunie – pensiunile din Clisură aveau un grad de ocupare de aproximativ 50%, vineri seara, toate locurile erau ocupate.

 Diva Lepa Brena va urca pe scena festivalului de muzică balcanică de la Berzasca pe data de 17 Iulie. În 1984 cântăreața a concertat la Timișoara, fiind singurul concert din România comunistă, la care a participat o vedetă internațională în fața a peste 40.000 de spectatori. Lepa Brena este cea mai bine vândută solistă din istoria Balcanilor, cuantumul vânzărilor depășind 30 de milioane de discuri în întreaga lume.

Un reportaj de Adi si Adela Neagu

Comentarii

comentarii