Distracție pe pârtii pe Muntele Mic înainte de Revelion 2022 – Muntele Mic luat cu asalt de turiști VIDEO

Distracție pe pârtii pe Muntele Mic înainte de Revelion 2022 – Muntele Mic luat cu asalt de turiști. Muntele Mic luat cu asalt de turiști. Distracția a început la munte unde sute de turiști au luat cu asalt de pârtiile din stațiunea Muntele Mic!

Administratorii pârtiilor au pregătit o serie de surprize pentru turiști și pentru noaptea dintre ani. Stratul de zăpadă este consistent în stațiunea Muntele mic, iar vremea este ideală pentru iubitorii sporturilor de iarnă. De altfel, sute de turiști au ales Muntele Mic pentru a se distra fie pe pârtie, fie la o cană cu vin fiert.

Administratorii pârtiilor vin cu o veste bună: începând cu 1 ianuarie în stațiune va exista un singur schipass pentru toate pârtiile, de altfel pentru 2022 administratorii de pârtii au planificate o serie de investiții. Singurul regret este acela că în acest sezon, copiii nu vor avea vacanță de iarnă. Este știut faptul că în fiecare an, pe munte se organizau mai multe tabere de schi pentru copii și elevi.

Reporteri de serviciu – Adriana & trupa ei!

Comentarii

comentarii

One thought on “Distracție pe pârtii pe Muntele Mic înainte de Revelion 2022 – Muntele Mic luat cu asalt de turiști VIDEO

Comments are closed.