Distracţie pe Semenic cu sanie și schiuri în aer curat și soare cu elevii clasei a IV a de la Gen 7 Reșița VIDEO

Elevii clasei a IV a de la Școala Gimnazială numărul 7 din Reșița, au petrecut un weekend de vis pe Muntele Semenic. Respectând toate normele impuse de pandemie, copiii au stat afară, în aer liber la săniuș sau la plimbări prin zăpadă și aer curat. Fiind în clasa a IV a, poate aceasta este ultima ieșire cu colegii la zăpadă și mișcare în aerul curat al muntelui. Din această vară, cea care i-a luat de mânuță de la clasa a întâia și i-a purtat 4 ani prin materie și învățăminte de viață, învățătoarea lor, Cristina Ardeleanu, își va lua rămas bun de la ei fiindcă vor trece în clasa a V a. Dar, după iarnă și zăpadă, vine vremea frumoasă și caldă și până la vacanța de vară mai este timp de excursii și ieșiri în aer liber.

Care cu autoturismele proprii, care cu autobuzele sau microbuzele, toţi cei sosiţi în weekend pe Muntele Semenic, au avut un singur scop: să se distreze cât mai bine şi să profite cât mai mult de zăpada ce are peste 50 de cm.

Pe un soare strălucitor și un cer senin, turiștii sosiți din tot Banatul s-au bucurat de schi şi săniuş. Unii cu schiurile, alții cu placa sau sania- toţi au stat pe pârtii atât cât au putut rezista și până ce foame i-a gonit la cabană sau la mașină. Când foamea i-a înfrânt, oamenii au plecat în cabane ori s-au oprit la o cană de vin fiert.

Cine nu a schiat, a făcut plimbări prin peisajul de iarnă adevărată. Stratul de omăt trece de 50 de cm şi în aceste condiţii, iubitorii sporturilor albe se vor putea bucura de zăpadă până la jumătatea lui martie, spun cunoscătorii muntelui.
Pentru zilele următoare, meteorologii au anunțat soare vreme de primăvară, dar rămâne de văzut ce va fi cu adevărat la fața locului fiindcă muntele oferă multe surprize.

Comentarii

comentarii

One thought on “Distracţie pe Semenic cu sanie și schiuri în aer curat și soare cu elevii clasei a IV a de la Gen 7 Reșița VIDEO

Comments are closed.