Doamnele social-democrate din Herculane si Caransebeș, și-au ales liderele

imageesAlegeri la OFSD  Baile Herculane

 

In data de 28.09.2013 la Baile Herculane s-a desfasurat Adunarea Generala a Organizatiei de Femei a PSD din orasul Baile Herculane, in vederea Alegerii noilor organe de conducere.

Ca invitati au participat dl. Laurentiu Parghel –  presedinte PSD Baile Herculane, d-na Tudorita Nicula – presedinta  OFSD Caras-Severin si dl. Gheorghe Panduru – secretarul  organizatiei PSD Herculane.

Gruia Maria Geta a fost aleasa, prin vot secret,  presedinte al  OFSD Baile Herculane iar d-nele Zah Iuliana si Lolea Marinela au fost alese ca vicepresedinte.

Deasemeni s-au desemnat delegatele ce vor participa la Adunarea Generala de Alegeri a OFSD Caransebes ce va avea loc in data de 4 octombrie 2013.

 

Alegeri la OFSD Caransebes

 

In data de 30.09.2013 la Caransebes s-a desfasurat Adunarea Generala a Organizatiei de Femei a PSD Caransebes, in vederea Alegerii noilor organe de conducere.

Crenguta Dragan a fost aleasa in unanimitate presedinta OFSD Caransebes. Crenguta Dragan , 44 ani, membra a PSD din anul 1996 este consilier economic la  S.C. Hidroconstructia SA Caransebes.

“Multumesc pentru increderea acordata de catre organizatia de femei al PSD Caransebes.  Impreuna cu noua conducere schimbam si reorganizam intreaga activitate a sucursalei  PSD femei. Incercam sa rezolvam cat mai multe din problemele sociale si de sanatate ale femeilor din orasul de pe malul Sebesului.”

Au fost invitate d-na Tudorita Nicula presedinta organizatiei de femei a PSD Caras Severin, d-na vicepresedinte organizatie de femei a PSD Caras Severin Anca Gaita, d-soara Mihaela Popovici  presedinta TSD Caras Severin si nu in ultimul rand d-na Ana Bojinescu presedinta organizatiei PSD Caransebes.

 Biroul de presa al PSD Caras-Severin

(P)

 

Comentarii

comentarii