@Breaking newsActualitate

Doi cetățeni români cercetați pentru braconaj piscicol la Moldova Veche

Polițiștii de frontieră din cadrul SectoruluiPoliţiei de FrontierăMoldova Veche – ITPF Timișoara au observat cu ajutorul aparaturii de supraveghere, două persoane care montau o plasă pe direcția km fluvial 1042, în perioadă de prohibiție.

În data de 07.06.2023, ora 16.55, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche – județul Caraș Severin  au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii braconajului piscicol.

Astfel, afost observată, cu ajutorul aparaturii de supraveghere, o barcă în care se aflau două persoane. Acestea montau o plasă pe direcția km fluvial 1042, în perioadă de prohibiție.

Imediat s-a procedat la interceptarea ambarcațiunii cu care se deplasau cele două persoane și au fost duse la fața locului pentru identificarea și ridicarea plasei de pescuit din fluviul Dunărea. Ulterior, cele două persoane au fost transportate la sediul sectorului pentru verificări.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetățeni români, în vârstă de 61 ani și 40 ani, cu domiciliul pe raza județului Caraș Severin.

În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj piscicol.

Comentarii

comentarii