Doi copii au nevoie de sânge pentru a supraviețui – Lili Gherle face apel la omenie

Un nou strigăt de ajutor este lansat de către Liliana Gherle. De această dată, doi copii, unul de șase ani și un altul de doar 10 luni, au nevoie de sprijinul nostru.

Liliana Gherle s-a alăturat și de data aceasta unei campanii de suflet. Cei care au nevoie acum de ajutorul semenilor lor sunt doi copii, frate și soră, unul de doar 10 luni și celălalt de 6 anișori. Fetița suferă de mai multe malformații, dintre care una la inimă. Ea are nevoie de sânge deoarece urmează să fie supusă unei operații. Fratele ei Elisei suferă de un sindrom rar și supraviețuiește cu ajutorul unui lapte special, foarte scump – 2.400 lei/lună – și care nu este decontat de Casa de Asigurări de Sănătate.

Unii reșițeni au răspuns la apelul Lilianei Gherle și au venit să doneze sânge, pentru a ajuta familia care are nevoie disperată de sprijinul semenilor lor.

În momentul de față există o lipsă generalizată de sânge atât la nivel național, cât și în județ. De altfel, putem spune că niciodată nu sunt suficienți donatori, iar campaniile de donare sunt benefice deoarece aduc un flux mai mare de donatori, a declarat unul dintre reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Reșița.

Cei care vor să îi ajute pe micuțul Elisei și pe sora lui sunt rugați să depună bani în contul RO39RNCB0105123329470001 deschis la Banca Comercială Română în lei.

Comentarii

comentarii