Doi drogati prinsi de politisti la 7 izvoare la Herculane

Doi drogati la 7 izvoare prinsi de politisti. În cursul nopții de 18 spre 19 noiembrie, în jurul orei 02.15, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Băile Herculane, s-au autosesizat cu privire la faptul că în zona 7 Izvoare, niște persoane, ar deține și consuma substanțe interzise.

 La fața locului, polițiștii au identificat un autoturism parcat pe marginea drumului, lângă care se aflau 2 bărbați, de 27 și 42 de ani, ambii din județul Mehedinți.

În urma verificărilor efectuate, au fost găsite o țigaretă confecționată artizanal și două recipiente din plastic conținând fragmente vegetale de culoare verde-oliv, susceptibile a fi substanțe interzise, toate fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Doi drogati la 7 izvoare prinsi de politisti. În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, cercetările fiind continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin.

Comentarii

comentarii