Doi iezi cucuieți din Reșița s-au ciocnit aseară cu mașinile în Timișoara

Accident cu caraseni in Tm (11)Doi tineri din Caraș Severin care nu s-au văzut de mult, s-au gândit să se pupe când s-au reîntâlnit la Timișoara. Numai că au făcut-o cu mașinile pe care și le-au ,,pupat” bot în bot.
Că la Reșița nu este zi lăsată de la Dumnezeu în care să se înregistreze măcar un accident de circulație, se știe deja prea bine. Conform buletinelor informative prezentate de poliție în fiecare zi, majoritatea accidentelor se produc fiindcă șoferii, fie sunt prea grăbiți, fie nu acordă prioritate- conform indicatoarelor rutiere.
Numai că, acest obicei bine împământenit la Reșița, a fost dus de cărășenii noștrii dragi și prin alte orașe din țară pe unde-i poartă treburile.
Doi şoferi din Caraş-Severin s-au ciocnit, duminică seara, în zona Complexului Studenţesc. Ambii au scăpat doar cu o sperietură, dar semaforul din intersecţie şi maşina unuia dintre şoferi sunt distruse.
Accidentul s-a produs în intersecţia dintre bulevardul Eroilor şi Aleea FC Ripensia, între un autoturism Golf 5 şi un Peugeot 307. Şoferul Golfului venea dinspre strada Cluj şi a vrut să vireze la stânga pe Ripensia. Din sens opus, de la Abator, venea conducătorul Peugeot-ului, care avea prioritate, dar primul şofer nu i-a acordat-o şi l-a lovit. Bărbatul acroşat s-a speriat, a tras de volan şi a ieşit din decor, nu înainte să se lovească de semaforul din intersecţie, care e distrus. La fel este şi maşina care a ieşit în decor.
Poliţia a venit la faţa locului şi cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul. Cel mai probabil, şoferul care nu a acordat prioritate va rămâne fără permisul de conducere.
Martorii spun că au avut parte de un adevărat concert- nu de colinde- ci de…………înjurături pe care cei doi șoferi și le împărțeau cu dărnicie ca la ușa cortului.

Comentarii

comentarii